Werkplaats

Reparaties

Reparatie

Of het nu om een kapot achterlicht gaat of een lekkende uitlaat. Bij ons kunt u terecht voor een snelle reparatie. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat uw auto weer helemaal in orde komt.

Onderhoud

Onderhoud

Iedere auto heeft regelmatig onderhoud nodig. U voorkomt er onnodige reparaties mee. Daarnaast verbruikt een goed onderhouden auto minder brandstof, wat goed is voor het milieu en uw portemonnee.

Diagnose

Diagnose service

De moderne auto wordt steeds complexer en moet in geval van een storing uitgelezen worden. Wij beschikken over Bosch, AutoCom en Auto Diagnos apparatuur, die uit kunnen voor 95% van alle auto`s.

Banden

Banden

Wij zijn uitgerust met top machines voor het monteren van banden en beschikken over elektronische uitbalancering apparatuur om ervoor te zorgen dat u een soepele rit beleeft. U bent bij ons aan het juiste adres.

APK

APK

John’s Car Service staat voor u klaar als u auto gekeurd moet worden. Wij zijn door het RDW erkent als APK keurstation. Dit garandeert de kwaliteit en service die u van ons gewent bent.

Airco

Airco service

De airconditioning zorgt voor een prettig klimaat in de auto. Bij een slecht onderhouden airco-installatie komen bacteriën en schimmels door de ventilatie in de auto terecht.